Liquid Facelift

Ook schoonheid verandert met de jaren. Bent u toe aan een opfrissing van de huid, zonder het lange herstel van een operatieve Facelift? Wij bieden u een uitstekend alternatief die de lichte tot matige verslappingen in uw gezicht herstellen: De eerste facelift met fillers op basis van hyaluronzuur.: De Liquid Facelift. Na deze behandeling ziet uw huid er strakker, jonger en vooral stralender uit.

Wat is een Liquid Facelift

De cellen in ons lichaam vernieuwen zich constant, maar ondanks dat, veranderd de huid in ons gezicht met de jaren. Er zijn meerdere factoren die het verouderingsproces van de huid beïnvloeden of wel versterken. Slijtage van de huid, zonlicht, voeding en genen zijn hier voorbeelden van. Deze lichte tot matige verslappingen aan de huid kunnen hersteld worden met een Liquid Facelift. In plaats van een operatieve facelift, waarbij huid weggesneden wordt, gebruiken we fillers op basis van hyaluronzuur die ervoor zorgen dat het volume in de huid hersteld wordt.

Uw natuurlijke uitstraling wordt behouden
De Facelift zónder operatie
Herstel van V-vorm in het gezicht
Geen littekens na ingreep
Korte hersteltijd
Direct resultaat
Geen narcose noodzakelijk

Wat houdt de behandeling jukbeenderen opvullen in?

Geaccentueerde jukbeenderen geven een mooi en jeugdig uiterlijk. Maar zelfs van nature prachtige jukbeenderen kunnen veranderen. Door huidveroudering wordt het steunweefsel in de huid minder en verliezen de jukbeenderen hun vorm. Met fillers kan het volume in het jukbeen hersteld of benadrukt worden.

Waarom een filler behandeling van de jukbeenderen?
Uw natuurlijke gezichtsvorm is het uitgangspunt bij deze behandeling. Bij jonge vrouwen en mannen accentueert een filler in het jukbeen de V-vorm van het gezicht. Een symmetrische V-vorm van het gezicht staat voor natuurlijke schoonheid en jeugdigheid. Bij de wat oudere vrouw of man herstelt het de natuurlijke contouren en haalt het de vermoeidheid uit het gezicht.

Door de behandeling van de jukbeenderen krijgt het gezicht een subtiele lift, zo ziet u er minder vermoeid en frisser uit. Het verjongende effect in het gezicht wordt veroorzaakt door dat het opvullen van de jukbeenderen een verzachting van de neus- lippenplooi geeft.

• Accentueren V-vorm lippenplooi gezicht
• Herstel natuurlijke contouren
• Vermindering vermoeidheid in gezicht
• Verzachten neus-lippenplooi

Wat houdt de behandeling acne littekens verwijderen in?
Wij bieden u een behandeling tegen acne littekens met zichtbaar resultaat en minimale kans op complicaties. Bij deze behandeling wordt de huidstructuur verbeterd en diepe of oppervlakkige littekens worden gecorrigeerd door het gebruik van hyaluronzuur. Deukjes, kuiltjes en andere oneffenheden worden opgevuld met hyaluronzuurg en gelijktijdig gehydrateerd, waardoor de huid elastischer en soepeler wordt. Doordat hyaluronzuur water vast houdt en water voor meer volume kan zorgen, wordt het gewenste resultaat behaald. Creëer een egale huid met hyaluronzuur.
Waarom een hyaluronzuur behandeling tegen (acne) littekens?
Een behandeling tegen acné-littekens op basis van hyaluronzuur is goed voor het herstellend van kraters of duikjes in huid en het verminderen van hyperpigmentatie en littekens met weefseltoename. De filler vult de huid van binnenuit op zodat deze na de behandeling weer ongeveer hetzelfde volume heeft als de huid er om heen. Waardoor de acné-littekens na de behandeling minder zicht baar zijn. Bij littekens met donkere of rode vlekken (hyperpigmentatie) en littekens met weefseltoename is het resultaat iets wat minder. In tegenstelling tot littekens met weefselverlies, deze zijn in de meeste gevallen uitstekend te behandelen met hyaluronzuur.
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen...