Wat houdt de behandeling tegen fronsrimpels in?

Wanneer een van uw ouders op latere leeftijd een fronsrimpel heeft, dan is de kans groot dat u dit zal krijgen naar mate u ouder wordt. Een fronsrimpel is namelijk meestal genetisch bepaald. Deze rimpel kan ook ontstaan door het samentrekken van de spiertjes tussen de wenkbrauw als u bijvoorbeeld naar een computerscherm of telefoon kijkt. Ondiepe fronsrimpels kunnen gemakkelijk behandeld worden met botox, bij diepere rimpels worden soms gekozen voor een combinatie van botox en een filler.

I hope your day is as smooth as your forehead!

N

Waarom een Botox behandeling voor de fronsrimpel?

Een fronsrimpel behandeling met botox verminderd de diepte van rimpel en geven in sommige gevallen ook een lifting van de wenkbrauwen omdat botox de spier ontspant. Dit komt omdat de spieren in de frons de wenkbrauwen als het ware naar beneden trekken. Botox-injecties in de fronsrimpel kunnen u norse uitstraling laten verdwijnen en geven uw gezicht een jongere uitstraling.

 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…