Wat is Hair XL?

Vol, glanzend en stralend haar is het schoonheidsideaal van velen. Soms oogt het haar dun of dof. Veel factoren kunnen meespelen aan het verlies van haar of een achterblijvende haargroei. Medica Estetica biedt de behandeling XL Hair aan. Deze behandeling stimuleert de haargroei en creëert weer stralende lokken.

Hair XL:

  • Remt haarverlies
  • Verbetert de kwaliteit van het haar
  • Stimulatie bloedcirculatie naar het haar
  • Meer haargroei
  • Dikker haar
N

Ben ik geschikt?

Het verlies van haar kan verschillende oorzaken hebben. Zowel mannen als vrouwen hebben hier last van. Het haar groeit in drie fases; de groeifase, rustfase en de uitvalfase. Als het haar dunner wordt is de groeifase korter en de uitvalfase langer met als gevolg dat de hoeveelheid haar verminderd. Naast de hoeveelheid haar vermindert ook de kwaliteit van het haar. Een behandeling als XL Hair kan de oplossing bieden.

P

De behandeling?

Hair XL is een behandeling waarmee met een dunne naald de hoofdhuid geïnjecteerd wordt met hyaluronzuur. Hierdoor worden de haren steviger en blijven langer zitten. Xl Hair bevat hyaluronzuur en vitaminen, deze zorgen dat de hoofdhuid voedingsstoffen heeft om actieve en gezonde haren te produceren. Door dit proces zullen haarfollikels met minder haren weer meer haren aanmaken. Voor de behandeling is het belangrijk dat er nog wel haarfollikels aanwezig zijn.

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig. De eerste 4 weken krijgt u elke week een behandeling, vervolgens krijgt u 1 behandeling per 4 weken. De behandeling is vrijwel pijnloos.

In een uitgebreid intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een optimaal resultaat. Het soort behandeling dat u nodig heeft wordt tijdens een consult uitvoerig besproken. Het zou kunnen dat een behandeling met bloedplaatjes of een haartransplantatie voor u beter zou zijn.

De bahandeling zelf duurt ongeveer 30-60 minuten. Een effectieve behandeling van XL Hair duurt voor vrouwen 12 weken en mannen 8 weken.

Hair XL zorgt voor zichtbaar voller haar doordat het de haaruitval verminderd en de haargroei stimuleerd.

Veelgestelde vragen

Kan ik Hair XL combineren met een haartransplantatie?

Het is zeker te combineren. De behandelingen zullen elkaar zelfs positief stimuleren.

Doet de Hair XL behandeling pijn?

De behandeling kan voor wat gevoeligheid zorgen, maar doet geen pijn.

Is het resultaat van de Hair XL behandeling permanent?

Voor een mooi en langdurig resultaat zal de Hair XL herhaald moeten worden. Wij adviseren om een keer per 3 à 4 maanden de behandeling te herhalen.

Is de Hair XL ook geschikt voor mannen?

De Hair XL behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Prijzen

XL Hair, per vial/flesje € 100,-
XL Hair 6 behandelingen (mannen) € 550,-
XL Hair 8 behandelingen (vrouwen) € 730,-
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen...

Boek Afspraak

8 + 8 =