Wat houdt de behandeling Wallen onder de ogen in? 

Donkere kringen onder uw ogen geven uw gezicht een vermoeid aanzien. Dit kan genetisch bepaald zijn, maar ook gedrag zoals roken, weinig water drinken en een ongezonde levensstijl kunnen hier invloed op hebben. Wanneer de huid onder uw ogen los is en niet overmatig vocht vasthoudt, kan een behandeling met hyaluronzuurfillers de oplossing zijn. 

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling onder de ogen? 

 Voor we opzoek kunnen gaan naar de oplossing moet er worden gekeken naar de oorzaak van het probleem. Hoe zijn de donkere wallen onder uw ogen ontstaan? Samen met onze deskundige artsen kunt u in overleg gaan om zo te achterhalen hoe de veroudering van de huid is ontstaan. Hierna kunnen onze artsen u een passend advies geven met het beste resultaat.  

Dat de huid met de jaren dunner wordt is vanzelfsprekend. Maar hoe dit zich ontwikkeld is bij iedere persoon anders. Wij zijn van mening dat een behandeling met hyaluronzuurfillers de oplossing is. Doordat onze artsen kleine naalden gebruiken bij deze behandeling, is de kans op blauwe plekken erg klein. 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…