Wat is een draadlift?

Silhouette Soft™ (draadlift) geeft u de mogelijkheid om dé glimlach en die energieke uitstraling terug te krijgen. Het is een eenmalige behandeling, die slechts een uur duurt om uit te voeren.

Het wordt gedaan in een comfortabele klinische omgeving, onder plaatselijke verdoving. U zult natuurlijke langdurige resultaten te zien krijgen.

Silhouette soft voor en na

N

Ben ik geschikt?

De Silhouette Soft Lift / draadlift is voor iedereen die een jongere en frissere uitstraling wilt.

Silhouette Soft™ / draadlift is ideaal voor het corrigeren van tekenen van veroudering in de nasolabiaalplooien, de kaaklijnverzakking en de wangen. Ook wordt de draadlift ingezet tegenwoordig populaire behandeling voor Cat eye look.

Bij Medica Estetica voert Drs. K. Firdausi de draailift behandeling al jaren uit. Twijfel niet en laat u persoonlijk informeren naar de mogelijkheden.

P

De behandeling

De Silhouette Soft™ /draadlift heeft een FDA goedkeuring en is daardoor volledig veilig. De draden zijn gemaakt van polypropyleen, een biocompatibel materiaal. Dit materiaal word door het lichaam zelf afgebroken.

Onder lokale verdoving worden de draadjes vakkkundig onder de huid geplaatst. Het liftende effect van de draden is vrijwel direct zichtbaar. Na de behandeling kunt u lichte zwelling en soms blauwe plekken zien.

Wat kunt u verwachten?

Voordelen van de Silhouette Soft Lift:

  • U behoudt uw natuurlijke uitstraling.
  • Herstel van V-vorm in het gezicht.
  • Facelift zonder operatie.
  • Geen narcose noodzakelijk.
  • Geen littekens na de ingreep.
  • Korte hersteltijd.
  • Direct resultaat.

Voor de behandeling kunt u zich altijd laten informeren naar wat de beste mogelijkheid voor u is.

Geen make-up aanbrengen in het behandelde gebied de eerste uren na de behandeling. Voorkom de eerste week zonnestraling (ook geen zonnebank) op het behandelde gebied en bescherm de eerste weken het gebied met een goede zonnefactor. Geen saunabezoek de eerste week na de behandeling. Wij adviseren u gedurende twee weken geen behandeling te ondergaan bij de schoonheidsspecialiste.

Na een Silhouette Soft Lift behandeling is er een hersteltijd van een paar dagen tot twee weken.

Het resultaat is direct zichtbaar en houdt tot wel 18 maanden na het behandelen aan.

Veelgestelde vragen

Zijn er bijwerkingen?

Silhouette Soft kan een minimale ontstekingsreactie veroorzaken door het inbrengen van een vreemd lichaam in de huid. Dit is een bekende reactie die bij alle minimaal invasieve esthetische behandelingen voorkomt.

Doet de Silhouette Soft Lift behandeling pijn?

De Silhouette Soft Lift behandeling is pijnloos. In sommigen gevallen kan er lichtgevoeligheid van de huid ontstaan.

Laat de Silhouette Soft Lift behandeling littekens achter?

Doordat er enkel een paar prikjes worden geplaatst laat de Silhouette Soft Lift behandeling geen littekens achter.

Prijzen

Kaaklijnverstrakking€750

Cat eye €1000

Mini Facelift€1250

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

1 + 2 =