Wat is een Mini facelift?

Vroeger was een facelift een grote en intensieve ingreep. Tegenwoordig is er door een veel kleinere ingreep, een minilift, een mooi resultaat te bereiken. De minilift zorgt voor een strakkere kaaklijn en wangen.

N

Ben ik geschikt?

Een minilift is een behandeling die geschikt is voor mannen en vrouwen die last krijgen van de eerste verouderingsverschijnselen in het wanggedeelte.

P

De behandeling

De minilift wordt onder lokale of algehele narcose uitgevoerd. Vervolgens wordt een kleine incisie gemaakt in de behaarde hoofdhuid bij het oor.
Vervolgens wordt het losgemaakte huid richting het oor getrokken. Het overtollig huid wordt verwijderd en de wond wordt gehecht. De behandeling duurt anderhalf tot twee uur.

Wat kunt u verwachten ?

Na de behandeling zal uw huid weer glad en strak zijn, maar de rimpels in uw gezicht die ontstaan zijn, als gevolg van de wijze waarop u bijvoorbeeld lacht of praat, zullen door een minilift niet verdwijnen. Deze rimpels maken namelijk deel uit van uw gezichtsuitdrukking.

De minilift is een chirurgische ingreep. Het is belangrijk dat u eerst op consult komt bij een van de artsen van Medica Estetica. Voor de minilift behandeling plaats kan vinden is een overzicht van uw medicatieverbuik nodig. 

 Na de behandeling dient u voor één week een elastische band te dragen. Na een week komt u voor controle naar onze kliniek om de hechtingen te verwijderen. De onzichtbare hechtingen lossen vanzelf op. 

De volledige hersteltijd duurt zo een 4 weken. Hierna zal het resultaat direct zichtbaar zijn.

Het resultaat is direct zichtbaar. Het effect van een minilift is meestal 5 tot 10 jaar zichtbaar.

Veelgestelde vragen

Kan ik direct na de behandeling eten?

Direct na de ingreep wordt geadviseerd om de eerste week vooral zacht voedsel te eten. U kunt namelijk uw mond minder goed opendoen vlak na de ingreep.

Kan ik direct douchen na de behandeling?

U kunt één dag na de behandeling gewoon weer douchen.

Kan ik gewoon roken voor en na de behandeling?

Doordat roken een slechte invloed heeft op de doorbloeding van uw huid wordt geadviseerd om minstens 4 weken vóór en 6 weken na de behandeling te stoppen met roken.

Kan ik na de behandeling autorijden?

Na de behandeling raden wij u aan om rust te nemen en 1 week geen auto te rijden.

Prijzen

Curabitur eu nibh nec $85
Curabitur eu nibh nec $85
Curabitur eu nibh nec $85
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

9 + 6 =