Liquid Facelift voor en na

Wat houdt de behandeling Liquid Facelift in?

Ook schoonheid verandert met de jaren. Bent u toe aan een opfrissing van de huid, zonder het lange herstel van een operatieve Facelift? Wij bieden u een uitstekend alternatief die de lichte tot matige verslappingen in uw gezicht herstellen: De eerste facelift met fillers op basis van hyaluronzuur.: De Liquid Facelift. Na deze behandeling ziet uw huid er strakker, jonger en vooral stralender uit.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling voor een Facelift?

De cellen in ons lichaam vernieuwen  zich constant, maar ondanks dat, veranderd de huid in ons gezicht met de jaren. Er zijn meerdere factoren die het verouderingsproces van de huid beïnvloeden of wel versterken. Slijtage van de huid, zonlicht, voeding en genen zijn hier voorbeelden van. Deze lichte tot matige verslappingen aan de huid kunnen hersteld worden met een Liquid Facelift. In plaats van een operatieve facelift, waarbij huid weggesneden wordt, gebruiken we fillers op basis van hyaluronzuur  die ervoor zorgen dat het volume in de huid hersteld wordt.  

  • Uw natuurlijke uitstraling wordt behouden
  • De Facelift zónder operatie  
  • Herstel van V-vorm in het gezicht 
  • Geen littekens na ingreep 
  • Korte hersteltijd 
  • Direct resultaat 
  • Geen narcose noodzakelijk 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…