Kin Fillers voor en na

Wat houdt de behandeling kin correctie in? 

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de vorm van uw kin, of er zijn door de jaren putjes of lijnen ontstaan die er voor doen zorgen dat het gezicht ouder oogt dan gewenst. Dit alles is te verhelpen met een botox behandeling die ervoor zorgt dat de spier die uw kin naar binnentrekt, ontspant. Bent u niet tevreden over de vorm van uw kin, dan kunnen wij dat verhelpen met een kin correctie behandeling met een filler in de kin: Een kin correctie zonder operatie.  

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een kin correctie met een filler?                

Met deze kin correctie zonder operatie, krijgt u een mooiere gezichtscontour en wordt de kaaklijn beter zichtbaar. Heeft u een ingetrokken kin? Dan is de beste behandeling botox in combinatie met een filler behandeling, om zo een mooiere contour van het gezicht te creëren. Heeft u een te kleine kin en past deze naar u mening niet bij het gezicht? Dan kunnen wij door middel van een filler de kin groter maken. Beide vormen van behandeling geven een natuurlijk resultaat en zijn vrijwel pijnloos. Het resultaat van de botox behandeling is ongeveer 3 á 4 maanden zichtbaar en de filler behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar.  

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…