Wat houdt de behandeling mondhoekplooi in? 

Marionetlijnen: ontstaan doordat naarmate u ouder wordt de mondhoeken meer gaan hangen. Deze lijnen lopen vanaf beide mondhoeken naar beneden. Dit proces kan erfelijk zijn, maar ook versneld worden door bijvoorbeeld gewichtsverlies. Hangende mondhoeken geven een ontevreden en negatieve gezichtsuitdrukking waar de meeste mensen niet op zitten te wachten. Wilt u een behandeling aan de mondhoekplooi ondergaan? Dan zal er in overleg met de arts worden besloten of botox of fillers voor u het beste geschikt zijn.  

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling van de mondhoekplooi? 

Door het continue proces van volumeverlies met de jaren meer, zullen fijne lijntjes uiteindelijk overgaan in diepere rimpels. Om dit proces tegen te gaan bieden wij u een behandeling met fillers aan die ervoor zorgen dat uw negatieve en ontevreden uitstraling wordt omgetoverd naar een vriendelijke en frissere gezichtsuitstraling. Het kan zijn dat het nodig is om de bovenkant van het gezicht (de wangen en jukbeenderen) op te vullen om zo een maximale lifting van de mondhoeken te krijgen. Tijdens het overleg met de arts wordt er gekeken naar uw natuurlijke gezicht om zo een passend advies te vormen. 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…