Lipfillers voor en na
We kennen allemaal dat stemmetje in ons hoofd wanneer we onszelf in de spiegel zien…
Wat zou het fijn zijn om wat meer controle te hebben over ons uiterlijk.

Wat zou er gebeuren als kleine, subtiele aanpassingen genoeg zouden zijn om onze volledige potentiële schoonheid te tonen, zonder dat dit erg afwijkt van ons normale uiterlijk?

Met de complete BELOTERO®-productlijn van fillers op basis van hyaluronzuur is een behandeling mogelijk die precies is aangepast aan het door u gewenste harmonieuze en natuurlijke resultaat, zowel om fijne lijntjes te vervagen als volume toe te voegen. Dankzij de vernieuwende gepatenteerde CPM®-technologie wordt een optimale opname in de huid bereikt voor natuurlijke resultaten.

Vertel uw arts welke wensen u hebt, zodat hij of zij u kan vertellen welke behandelmogelijkhedener zijn.

OPTIMALE INTEGRATIE IN HET WEEFSEL – De voordelen van de CPM®-technologie

Wilt u weten hoe het komt dat fillerproducten van BELOTERO® optimaal worden opgenomen? Het antwoord daarop is heel eenvoudig: onze gepatenteerde CPM®-technologie. Het gehele proces leidt tot een unieke formulering voor een optimale integratie in het weefsel. Terwijl gewone fillers onregelmatigheden onder de huid kunnen veroorzaken, past BELOTERO® zich aan en wordt op natuurlijke wijze opgenomen zonder ontstekingsreacties te veroorzaken.

De onder de huid te injecteren fillers uit de BELOTERO®-productlijn zijn speciaal ontwikkeld op basis van hyaluronzuur en bieden een waaier aan cosmetische oplossingen. De lijn is speciaal ontwikkeld voor een behandelprogramma op maat met elkaar aanvullende onderdelen. De BELOTERO®-lijn van fillers op basis van hyaluronzuur, die wordt geproduceerd in Zwitserland en over de hele wereld is goedgekeurd, wordt al meer dan 15 jaar toegepast.

De artsen bij Medica Estetica hebben ruime ervaring in het gebruik van de Belotero hyaluronzuur fillers.

Drs. K. Firdausi is tevens trainer voor Belotero, regelmatig leert hij beginnende en ervaren artsen over de verschillende behandelmogelijkheden met Belotero producten alsmede veilige injectie technieken.

Een natuurlijk resultaat met behoud van uw unieke gezichtsuitdrukkingen

Dankzij de CPM®-technologie die voor BELOTERO® wordt gebruikt, blijven uw gezichtsuitdrukkingen behouden, waardoor een onnatuurlijk resultaat wordt vermeden.

Waarom vertrouwen op BELOTERO®-producten?

  • Hoge mate van tevredenheid van patiënten
  • Vastgesteld veiligheidsprofiel
  • Duurzame en natuurlijke resultaten

Wat maakt de BELOTERO®-productlijn anders?

  • Producten die speciaal zijn ontwikkeld voor een cosmetische behandeling op maat
  • Optimale integratie in het weefsel, om op natuurlijke wijze op te gaan in de huid
  • Gepatenteerde unieke CPM®-technologie voor flexibele resultaten op maat
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…