Wat houdt de behandeling voor een wenkbrauwlift in? 

De vorm van de wenkbrauwen is bij ieder mens anders. De een wordt geboren met laaghangende wenkbrauwen waardoor ze vanzelf een wat sippere uitstraling kunnen hebben. Terwijl de ander wat meer om hoogstaande en gebogen wenkbrauwen heeft. Bent u niet tevreden over uw laaghangende wenkbrauwen? Dan kan, als het zakken nog minimaal is, een wenkbrauw lift met botox een passende oplossing zijn.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een wenkbrauwlift? 

 Als u vindt dat uw afhangende wenkbrauwen een vermoeide uitstraling geven? Of ervaart u een drukkend gevoel op de ogen? Dan kunt u dit met een botox injectie bij de wenkbrauwen gemakkelijk verhelpen. De botox zorgt ervoor dat het spiertje dat de wenkbrauw omlaag trekt meer ontspannen waardoor de wenkbrauw iets gelift wordt. Na deze behandeling is uw uitstraling minder vermoeid en een stuk frisser. 

 

 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…