DOKTER K. FIRDAUSI

Achtergrond

Dokter Kamran Firdausi is een ervaren cosmetisch arts die met veel deskundigheid en toewijding zijn vak uitoefent. Hij studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar hij in 2010 afstudeerde. Tijdens zijn studie ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde en startte in 2013 zijn eigen kliniek, Medica Estetica. De goede resultaten van zijn behandelingen en de tevreden cliënten zorgden ervoor dat er binnen een paar jaar nieuwe vestigingen werden geopend in Breda en Rijswijk.

Specialisaties

Dr. Firdausi is specialist op het gebied van injectables, o.a. fillers en botox, haartransplantatie en ooglidcorrecties. Hij werkt alleen met FDA of EU goedgekeurde injectables en apparatuur en volgens de nieuwste en bewezen technieken. Om op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op medisch cosmetisch gebied neemt hij deel aan congressen in binnen- en buitenland. Zijn cliënten kan hij hierdoor de beste behandelingen bieden afgestemd op individuele wensen en op maat gesneden, want ‘ieder gezicht is uniek en vraagt een eigen aanpak’.

Clinics

Om zijn ervaring door te geven is dr. Firdausi zich naast het behandelen van cliënten gaan toeleggen op het overdragen van zijn kennis aan startende cosmetisch artsen. Met veel plezier, kennis en kunde geeft hij clinics en workshops binnen zijn vakgebied o.a. voor Merz Aesthetics. Zijn visie op de cosmetische esthetiek is dat veroudering niet langer een onvermijdelijk proces is maar met kleine ingrepen vertraagd kan worden. Een energieke en frisse uitstraling zijn daarmee niet langer voorbehouden aan de ‘happy few’, maar liggen nu binnen ieders handbereik.

DOKTER V. KÖSE

Achtergrond

Dokter Viçdan Köse is als vrouwelijk arts werkzaam bij Medica Estetica. Zij studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en rondde in 2005 haar studie af. Na diverse jaren als arts gewerkt te hebben is zij zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Haar interesse ligt op het gebied van huidverbetering door middel van peelings, lasers en injectables, en de cosmetische gynaecologie. Op deze vakgebieden volgde zij ook diverse specialistische trainingen. Daarnaast zorgt zij ervoor op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen door congressen te bezoeken in binnen- en buitenland.

Specialisaties

Huid- en contourverbetering.

Dr. Köse is een expert op het gebied van huid- en contourverbetering. Ze werkt met injectables, peelings voor de verjonging van de huid, en met de revolutionaire Ultherapy behandeling voor het verstrakken en liften van de contouren. Inmiddels heeft zij al honderden Ultherapy behandelingen uitgevoerd tot tevredenheid van veel cliënten.

Cosmetische gynaecologie

De cosmetische gynaecologie is bij uitstek het terrein van vrouwelijk artsen. Dr Köse is bij Medica Estetica de arts die de behandelingen met de Sensilift uitvoert voor o.a. vaginale verstrakking en het verminderen van incontinentie. Zij neemt de tijd om uw klachten en wensen op dit gebied te bespreken en ontwikkelt een op uw wensen afgestemd behandelplan. Haar ervaring en persoonlijkheid zorgen ervoor dat u zich tijdens het consult en de behandelingen op uw gemak voelt.

Congressen cosmetische geneeskunde

Dokter Firdausi en Dokter Köse bezoeken jaarlijks de European Masters in Aesthetic & Anti-Aging Medicine in Parijs, een van de grootste congressen op het gebied van de cosmetische geneeskunde in Europa. Daarnaast bezoeken zij beide regelmatig workshops en lezingen in binnen- en buitenland.

Werkwijze

In een uitgebreid consult waarin uw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden worden besproken, wordt een behandelplan opgesteld.
Dokter K. Firdausi en Dokter V. Köse werken volgens het ‘Firdausi Full Face Concept’ Door combinatiebehandelingen met de verschillende hyaluronzuren en mesotherapie streven we naar een mooi en natuurlijk resultaat, uiteraard geleid door uw wensen en voorkeuren. Een intake gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend.