Wat houdt de behandeling tegen migraine in? 

Migraine uit zich in vele verschillende vormen. Sommige mensen ervaren symptomen als misselijkheid, braken, gezichtsuitval, intolerantie voor licht en geluiden andere ervaren bijvoorbeeld spierspanningshoofdpijn.  Kortom, geen fijne ervaring. Naast specifieke anti-migraine medicatie, kan ook een botoxbehandeling een verlichting geven. Kom langs op consult en bekijk de mogelijkheden die bij u passen.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een botox behandeling tegen migraine? 

 Uit onderzoek is gebleken dat een mogelijke oorzaak van migraine het aanspannend van de fronsspier is. Deze fronsspier is met botox te behandelen, doordat de spier ontspant merken we dat bij veel mensen een vermindering van klachten ontstaat. Ook worden de migraineaanvallen minder intenst of komen ze minder vaak voor na behandeling. 

 

 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…