Wat is Regenera Activa?

Sinds kort heeft Medica Estetica een nieuwe behandeling om haarverlies tegen te gaan. REGENERA ACTIVA is een speciaal ontworpen systeem die in een sessie het haar revitaliseert en regenereert. Bij de Regenera Active methode wordt de hoofdhuid geïnjecteerd met een suspensie van de lichaamseigen groeifactoren, stamcellen en voorlopercelllen.

Regenera activa

N

Ben ik geschikt?

Gezonde mannen of vrouwen in een beginnend stadium van kaalheid kunnen over het algemeen de behandeling ondergaan. Haarverlies begint aan de zijkanten van het voorhoofd en vervolgens de kruin van het haar. Het haar op de genoemde plekken wordt fijner, korter en lichter van kleur. Alopecia komt bij 70% van de mannen voor. Dit kan beginnen rond de leeftijd van 21 en is meestal overduidelijk in de leeftijd van 30 tot 40 jaar. Bij de vrouwen is het 15% voor de leeftijd van 40 jaar en bij 40% na de menopauze. Bij mannen is er meestal een haarlijnrecessie en kaalheid bij de top en leidt het vaak tot volledige eliminatie van de haarlijn. Bij vrouwen manifesteert het zich meestel als diffuse verdunning bovenop het hoofd.

P

De behandeling?

Een lokale pijnstiller wordt eerst geïnjecteerd in de achterkant van de hoofdhuid waaruit 3 samples van 2,5mm van gezonde haarzakjes en cellen zullen worden genomen. Die verzamelde monsters worden vervolgens verwerkt door het Regenera Activa-apparaat, zodat de samples vloeibaar worden gemaakt en  met de suspensie wordt gemengd. De suspensie bevat groeihormoon, stamcellen en voorloper cellen met krachtige eigenschappen om uw haar weer te laten groeien. De suspensie wordt vervolgens geïnjecteerd op de plekken waar u weinig tot geen haargroei heeft, zodat de haargroei op deze plekken wordt gestimuleerd.

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

  • De haaruitval stopt
  • Regeneratie van de beschadigde haar follikels
  • Dikker haar
  • Niet invasieve behandeling, pijnloos
  • Slechts 1 behandeling nodig
  • Geen haartransplantatie nodig

 

Na 30 dagen kunt u een zichtbaar vollere haardos verwachten.

Graag zien wij u terug tijdens een intake zodat we u haar kunnen bekijken onder de microscoop. Vervolgens kunnen we de mogelijkheden voor een behandeling met u doorspreken.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De behandeling zorgt voor haar verdikking, snellere haargroei en remming van haaruitval. Dit resulteert in een zichtbaar vollere haardos.

FAQ

Kan de Regenera Activa behandeling worden gecombineerd met andere behandelingen voor Alopecia?

Ja, dit kan. Regenera Activa in combinatie met een haartransplantatie is een zeer effectieve behandeling tegen haarverlies.

Hoelang blijft het resultaat aanwezig?

De Regenera Activa behandeling hoeft maar één keer uitgevoerd te worden. U zult na 30 dagen resultaat zien en de resultaten zijn blijvend.

Is de behandeling veilig?

De Regenera Activa behandeling is goedgekeurd door de FDA. Dit betekent dat de Regenera Activa veilig is en door de strengste controles op gebied van gezondheidszorg is gegaan.

Prijzen

Eenmalige behandeling € 1700,-
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

9 + 13 =