Wat is O-Shot?

Als vrouw zijnde is er niks intiemer als het delen van seksueel genot met je partner. Hier hoort natuurlijk ook het klaarkomen bij. Maar wat als u niet klaarkomt? Dit kan druk leggen op u en uw partner waardoor u niet optimaal meer van elkaar kan genieten. De O-Shot behandeling stimuleert niet alleen het toenemen van seksueel verlangen, ook zorgt het ervoor dat de vrouw sterkere orgasmes kunnen ervaren. Daarnaast helpt het ook bij het uiterlijk van de vagina! De O-Shot behandeling geeft de vagina een jongere en gladdere huid. 

 

 

N

Ben ik geschikt?

Naarmate we ouder worden wordt de huid rondom de ogen minder elastisch. Wallen kan iedereen krijgen, maar voor sommige worden de wallen veroorzaakt door vochtophoping of verzakking van het vet rondom de ogen. Een onderooglidcorrectie kan een blijvende oplossing tegen wallen zijn. 

P

De behandeling

De O-Shot behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De vagina wordt eerst verdoofd met een speciale verdovingsgel. Deze gel zal binnen 10 a 15 minuten inwerken. In de tussentijd zal dokter Köse uit uw arm een klein beetje bloed afnemen. Deze bloedstaal zal vervolgens worden gecentrifugeerd in een speciaal apparaat. Dit zorgt ervoor dat het afgenomen bloed een hoge dosis Plaatjes Rijk Plasma, oftewel PRP, krijgt. Het PRP is zeer rijk aan bloedplaatjes. Deze waardevolle stoffen verjongen de huid en de bloedtoevoer op de plek van behandeling. In het geval van de O-Shot wordt de PRP gemengd met calciumgluconaat, waarna dit geactiveerde PRP met grote zorgvuldigheid in uw vagina zal worden geïnjecteerd.

Wat kunt u verwachten ?

Door de O-Shot behandeling met PRPR ondergaat uw vaginastreek een verjongingskuur met alle positieve resultaten, zoals een verbeterd seksueel genot en verbeterde en versterkte orgasmes. Een deel van het bloedplasma, het zogenaamde PRP, kunnen we tevens gebruiken om uw vulva (de lippen van de vagina) een verjonging te geven. Zo krijgt uw vulva een jongere en vitalere uitstraling en voelt deze ook weer zacht(er) aan. 

Natuurlijk begrijpen wij dat een vrouw voor dit soort behandelingen het liefst behandeld wil worden door een vrouw. De O-Shot behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door onze vrouwelijk cosmetisch arts. Dokter Köse heeft ruime ervaring opgebouwd in de cosmetische gynaecologie. Niet alleen in behandelingen als O-Shot, G-Shot maar ook met onze Sensi-lift behandeling.

Geen make-up aanbrengen in het behandelde gebied de eerste uren na de behandeling. Voorkom de eerste week zonnestraling (ook geen zonnebank) op het behandelde gebied en bescherm de eerste weken het gebied met een goede zonnefactor. Geen saunabezoek de eerste week na de behandeling. Wij adviseren u gedurende twee weken geen behandeling te ondergaan bij de schoonheidsspecialiste.

De O-Shot behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Het is een niet-chirurgische techniek waardoor de behandeling relatief licht is. U kunt de dagelijkse bezigheden meteen weer hervatten. Ook seksuele gemeenschap mag dezelfde dag weer hervat worden.

Veelgestelde vragen

Zijn er mogelijkheden tot bijwerkingen in de vulva?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen gemeld na de O-Shot behandeling.  Mogelijk kan een patiënt wel last krijgen van tijdelijke vaginale vlekken, zwelling en overgevoeligheid. Sommige patiënten hebben vaginale (over)gevoeligheid en langdurige en overmatige orgasmes gemeld bij de minste stimulatie.

Doet de O-Shot behandeling pijn?

De O-Shot behandeling wordt onder verdoving gedaan en verloopt vrijwel pijnloos.

Kan ik de O-Shot behandeling doen als ik zwanger ben?

Tijdens uw zwangerschap wordt het afgeraden om een O-Shot behandeling te nemen.

Moet ik na de O-Shot behandeling nog terugkomen bij de arts?

In principe hoeft u na de behandeling niet terug te komen bij de arts. Het is wel mogelijk om na verloop van tijd een tweede O-Shot behandeling te doen.

Prijzen

O-Shot: Clitoris & G Shot€750,-
O-Shot behandeling 3x€2000,-
Schaamlip verjonging/ opvulling buitenkant met Desirial filler (buitenkant)€950,-
Desirial filler tegen vaginale droogte vanaf€550,-
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

8 + 2 =