Wat is Plasmage?

Het Plasmage apparaat wordt gebruikt ter behandeling van medische en cosmetische indicaties op een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie. Het apparaat werkt op basis van plasma-energie en wordt gebruikt voor verstrakking van huidplooien.

N

Ben ik geschikt?

Plasmage wordt gebruikt voor huidverouderingsproblemen. Het is een veilige methode die voor elk huidtype geschikt is. Bijvoorbeeld voor:

  • Ooglidcorrectie (boven en onder)
  • Verstrakken van de huidplooien langs de oren
  • Verstrakking van de hals, wenkbrauwen en mondhoeken
  • Verwijderen van pigmentvlekken
  • Verwijderen van kleine huidafwijkingen als wratjes, huiduitstulpingen etc.
P

De behandeling?

Plasmage werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen. De naald wordt vlak boven de huid gehouden, een soort ‘bliksemschichtje’ is kort zichtbaar, puntsgewijs wordt het behandelend gebied aangepakt. De huid wordt niet aangeraakt. Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect ontstaat.
Tussen de behandelingen dient een periode van 4-6 weken te zitten.

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

De hersteltijd is over het algemeen 4-7 dagen. Na de behandeling kan lichte zwelling ontstaan, deze zwelling blijft gemiddeld 1-3 dagen. Direct na de behandeling zijn kleine korstjes zichtbaar. Deze korstjes komen los en vallen van de huid af na 5 tot 7 dagen. Belangrijk is om de huid goed gehydrateerd te houden, in onze klinieken worden professionele huidverzorgingsproducten aangeboden. De behandelend arts kan u hierover adviseren. De huid moet na de behandeling extra beschermd worden met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon. Om het behandelde gebied te camoufleren kan foundation aangebracht worden.

Tijdens het consult word door de arts bepaald of u geschikt bent voor een plasmage behandeling. Voor deze behandeling is altijd vooraf een gesprek met de arts noodzakelijk.  Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en afgetekend door de arts. Vervolgens wordt de huid lokaal verdoofd door middel van lidocaine prikjes. 

De behandeling duurt ongeveer 30-60 minuten, dit is afhankelijk van de te behandelen opppervlakte. 

Na de behandeling zal uw huid strakker trekken en er jonger uitzien. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Door deze stimulatie wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid. Het mooiste resultaat is zichtbaar na 6 weken.

Veelgestelde vragen

Plasmage hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelend arts zal tijdens het consult bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn voor een optimaal te behalen resultaat. Dit is per persoon verschillend en hangt af van de ernst van uw klachten.

Doet de plasmage behandeling pijn?

De plasmage behandeling doet geen pijn. Echter kan er wel een licht irriterend of jeukend gevoel ontstaan.

Is Plasmage veilig?

Doordat Plasmage is een non-invasive behandeling en is volledig veilig.

Kan ik make-up gebruiken na de behandeling?

Na de behandeling dient u tot 2 weken geen make-up te dragen. Wij adviseren u ook om uw huid goed te beschermen tegen de zon.

Prijzen

PLASMAGE – SOFT SURGERY

Ooglidcorrectie (boven of onder)

Een behandeling                   € 395,-
PLASMAGE – GEZICHT / HALS
Rimpels bovenlip € 250,-
Kraaienpootjes € 350,-
Huidplooi bij oren € 450,-.
Rimpels wangen € 650,-
PLASMAGE – OVERIG
Wratjes, bultjes vanaf  € 100,-

*de prijzen van de behandeling zijn afhankelijk van de grootte en de ernst van het probleem. De bovenvermelde prijs zijn richtprijzen zodat u een indicatie heeft van de prijsstelling van uw behandeling.

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen...

Boek Afspraak

2 + 15 =