Wat houdt de behandeling tegen kraaienpootjes in?

Een vrolijk en lachend leven brengt ook nadelen met zich mee: kraaienpootjes. Niet iedereen ziet kraaienpootjes als charmant maar juist storend op de momenten dat u niet lacht. Ook kunnen deze ‘lach’ rimpels door trekken naar de wangen. Wanneer dit gebeurt of als u niet tevreden bent kunt u de kraaienpootjes verminderen met een botox behandeling.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een behandeling van de kraaienpootjes?

Lachrimpels… charmant of niet? Wanneer de lachrimpels of kraaienpootjes naast uw ogen dieper worden en al vanaf het begin van de dag zichtbaar zijn, kan het zijn dat u zich er aan gaat storen. Als dit een beginnend probleem is, is het makkelijk te verhelpen met enkele injecties botox.  Deze ingreep geeft je direct resultaat en laat je weer stralen, met en zonder lach!

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…