Wat houdt de behandeling voor een kaaklijn in? 

Een behandeling met fillers is dé manier om een strakkere kaaklijn te krijgen die je gezicht contour gelijkmatiger maakt.  De fillers zorgen er niet alleen voor dat de verslapte huid wordt aangepakt, maar doordat onze artsen uw contouren als het ware ‘shapen’ zal u zeker een verbetering zien in de vorm van uw kaaklijn. Een strakke kaaklijn geeft een jeugdige en frisse uitstraling waar andere jaloers op zullen zijn.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling van de kaaklijn? 

 Een goed gevormde kaaklijn kan door veroudering veranderen. Doordat het vetweefsel in uw gezicht met de jaren mee verzakt naar het diepste punt naast de kin, kan het zijn dat u niet meer tevreden bent over de vorm van uw kaaklijn. Ook kan het zijn dat u al jaren niet tevreden bent over de vorm van uw kaaklijn. De oplossing: een filler behandeling van de kaaklijn. Bij deze behandeling wordt goed gekeken naar de vorm en natuurlijke uitstraling van uw gezicht om zo de contouren te benadrukken. 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…