Wat houdt de behandeling met een filler in de kaaklijn in? Een behandeling met fillers is dé manier om een strakkere kaaklijn te krijgen die je gezicht contour gelijkmatiger maakt. De fillers zorgen er niet alleen voor dat de verslapte huid wordt aangepakt, maar doordat onze artsen uw contouren als het ware ‘shapen’ zal u zeker een verbetering zien in de vorm van uw kaaklijn. Een strakke kaaklijn geeft een jeugdige en frisse uitstraling waar anderen jaloers op zullen zijn.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler in de kaaklijn?

Een goed gevormde kaaklijn kan door veroudering veranderen. Doordat het vetweefsel in uw gezicht met de jaren mee verzakt naar het diepste punt naast de kin, kan het zijn dat u niet meer tevreden bent over de vorm van uw kaaklijn. Ook kan het zijn dat u al jaren niet tevreden bent over de vorm van uw kaaklijn. De oplossing: een filler in de kaaklijn. Bij deze fillerbehandeling wordt goed gekeken naar de vorm en natuurlijke uitstraling van uw gezicht om zo de contouren te benadrukken.

Injectable-behandelingen

Medica Estetica biedt als dé beste cosmetische kliniek in Nederland veel verschillende behandelingen aan met injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze behandelingen met botox en filler behandelingen. Zo komt u steeds stralend voor de dag en krijgt u weer een jonge uitstraling!

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u een afspraak maken voor een injectable in onze kliniek, zoals een filler in uw kaaklijn? Of wenst u meer informatie, onder meer over de prijs van botox? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het nummer 010 226 09 83, via het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…