Wat houdt de behandeling ‘anti-transpiratie’ in?

Transpireren, in de volksmond ook wel zweten genoemd. Iedereen transpireert, het zorgt voor de afkoeling van het lichaam en draagt zo bij aan een constante lichaamstemperatuur. Zo kan het lichaam zich aanpassen aan de temperatuur in de omgeving. Maar dat wilt niet zeggen dat iedereen evenveel transpireert. Heeft u last van overmatig transpireren, een zweetlucht om zich heen of snel natte vlekken in de kleding? Dan is een botox behandeling voor anti-transpiratie onder de oksels een passende oplossing.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een behandeling tegen transpiratie onder de oksels?

Ervaart u overmatig veel transpiratie onder de oksels of van handen en een sterkte zweetgeur? Dan is dit mogelijk te verhelpen met een botox anti-transpiratie behandeling. Maar ook als u alleen de vlekken in uw kleding als vervelend ervaart, kan een botox behandeling dit gemakkelijk verhelpen.

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…