restylane skinbooster

Skinbooster

Door het verouderingsproces verliest de huid haar elasticiteit. Ook kan de huid droog en niet egaal aanvoelen. Naast de behandeling van fillers of botox biedt Medica Estetica nu ook een behandeling met Skinboosters aan.

Skinbooster vital – Voor wie?

Skinbooster vital is een injectable behandeling die huidveroudering tegengaat, daarnaast zorgt het voor de hydratatie van de huid. Doordat de hydrobalans van de huid word verbeterd krijgt de huid een verfijnde structuur. Als gevolg hiervan hersteld de elasticiteit van de huid. Net als al onze andere fillers zijn onze skinboosters gemaakt op basis van niet permanente fillers en biologisch afbreekbaar hylaluronzuur.

Skinbooster Vital –  Hoe werkt het?

Een van de nieuwste behandelingen op het gebied van huidherstel is de Skinbooster,  een behandeling met de huideigen stof hyaluronzuur. In onze huid wordt hyaloronzuur afgebroken naarmate we ouder worden wat volumeverlies in het gezicht veroorzaakt. De Skinbooster is een reeks hydraterende microinjecties met hyaluronzuur waarmee de stevigheid, elasticiteit en gladheid van de huid verbeteren.

Met de Skinbooster is het mogelijk weer een jeugdige uitstraling te krijgen. Gezicht, lippen, hals, decolleté en handen; de Skinbooster is voor iedereen die de structuur van de huid zichtbaar wil verbeteren, bijvoorbeeld in het geval de zon beschadigde huid of acné littekens. Daarnaast kan een Skinbooster een verouderde huid verjongen.

Skinbooster behandeling. Wat zijn de resultaten?

De naam Skinbooster zegt het al! Boosting your Skin, het geeft je huid de opkikker die het nodig heeft. De huid ziet er zichtbaar gezonder uit, omdat de vochtbalans op peil wordt gebracht. Dit resultaat houdt ca. zes tot twaalf maanden aan. Naar wens kan de behandeling zo vaak herhaald worden als u dat wilt.

 Waar wordt Vital Skinbooster voor gebruikt?

  • Behandeling van de handen
  • Behandeling van het decolleté
  • Fijne rimpels
  • Oneffenheden van de huid
  • Verjonging van huid en handen

Skinbooster Tarieven?

Skinbooster behandeling (merk: Belotero)vanaf € 250,-