Wat is een Skinbooster?

Skinbooster vital is een injectable behandeling die huidveroudering tegengaat, daarnaast zorgt het voor de hydratatie van de huid. Doordat de hydrobalans van de huid wordt verbeterd krijgt de huid een verfijnde structuur. Als gevolg hiervan hersteld de elasticiteit van de huid. Net als al onze andere fillers zijn onze skinboosters gemaakt op basis van niet permanente fillers en biologisch afbreekbaar hylaluronzuur.

Skinbooster voor en na

N

Ben ik geschikt?

Door het verouderingsproces verliest de huid haar elasticiteit. Ook kan de huid droog en niet egaal aanvoelen.

De Skinbooster wordt gebruikt voor het volgende:

  • Behandeling van de handen
  • Behandeling van het decolleté
  • Fijne rimpels
  • Oneffenheden van de huid
  • Verjonging van huid en handen
P

De behandeling?

Een van de nieuwste behandelingen op het gebied van huidherstel is de Skinbooster, een behandeling met de huideigen stof hyaluronzuur. In onze huid wordt hyaloronzuur afgebroken, naarmate we ouder worden, wat volumeverlies in het gezicht veroorzaakt. De Skinbooster is een reeks hydraterende microinjecties met hyaluronzuur waarmee de stevigheid, elasticiteit en gladheid van de huid verbeteren.

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

Met de Skinbooster is het mogelijk weer een jeugdige uitstraling te krijgen. Gezicht, lippen, hals, decolleté en handen; de Skinbooster is voor iedereen die de structuur van de huid zichtbaar wil verbeteren, bijvoorbeeld in het geval de zon beschadigde huid of acné littekens. Daarnaast kan een Skinbooster een verouderde huid verjongen.

Voor de behandeling 

De Skinbooster behandeling is een gemakkelijke en snelle behandeling en duurt ongeveer 15 minuten.

De naam Skinbooster zegt het al! Boosting your Skin, het geeft je huid de opkikker die het nodig heeft. De huid ziet er zichtbaar gezonder uit, omdat de vochtbalans op peil wordt gebracht. Dit resultaat houdt ca. zes tot twaalf maanden aan. Naar wens kan de behandeling zo vaak herhaald worden als u dat wilt.

Veelgestelde vragen

Kan ik met Skinboosters behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Of de behandeling met Skinboosters invloed heeft op het geven van borstvoeding is nog onbekend. Hierdoor zullen we voor de zekerheid u niet behandelen met een Skinbooster als u borstvoeding geeft.

Doet een Skinbooster behandeling pijn?

De behandeling met Skinboosters is vrijwel pijnloos. Dit omdat er een pijnstillende stof wordt toegevoegd aan de injectie van de Skinbooster.

Is de Skinbooster voor iedereen geschikt?

Ja, de Skinbooster is voor zowel vrouwen als mannen geschikt. 

Mag ik na de Skinbooster behandeling in de zon?

Wij adviseren u om minimaal één week niet te gaan zonnen. De zon zorgt namelijk voor een snellere afbreuk van de injectie waardoor de duur van het resultaat wordt verminderd.

Prijzen

Skinbooster behandeling (merk: Belotero)vanaf € 250,-
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

12 + 1 =