• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Bent u geïnteresseerd in een injectable in een gerespecteerde en betrouwbare kliniek? Dan is Medica Estetica dé partij die u zoekt. Wij hebben vestigingen in Breda, Rotterdam en Den Haag en bieden verschillende filler- en botoxbehandelingen aan. Wij zorgen ervoor dat u weer op een natuurlijke manier gaat stralen!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Een injectable op maat in onze kliniek in Nederland

  Wij zijn dé beste cosmetische kliniek in Nederland om uw injectable bij te halen. Wij werken immers enkel met injectables die 100% goedgekeurd zijn door de FDA en de EU. In onze kliniek voor plastische chirurgie kunt u terecht voor tal van injectables en behandelingen. Denkt u hierbij maar onder meer aan:

  Verder zijn wij sinds kort begonnen met vitamine-infusen, om uw weerstand en energiepeil te boosten. Bij ons rekent u steeds op een behandeling op maat, omdat wij geloven dat iedereen uniek is en de beste service verdient.

  Maak een afspraak voor een injectable

  Wilt u graag meer weten over de behandeling met een injectable in onze kliniek? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.