Liprimpels voor en na

Wat houdt de behandeling lipverjonging in? 

 De rimpels boven de lip worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd. Dit is zo omdat tijdens het inhaleren van een sigaret, de mondspieren worden gebruikt en er zo lijntjes ontstaan. Ook kan het zijn dat het genetisch bepaald is of er rimpels rondom de mond ontstaan naar mate u ouder wordt. Gelukkig zijn deze rimpels makkelijk te verhelpen door een behandeling met fillers.  

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling van de rimpels boven de lip? 

Roken, blootstelling aan uv-licht, leeftijd en de gezichtsexpressie zijn meerdere oorzaken voor het ontstaan van verticale rimpels boven de lippen. Een behandeling met fillers in de lip blijft ongeveer een jaar zichtbaar en geeft direct resultaat na de behandeling. Wij raden aan om hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen omdat wanneer de lijntjes langer zichtbaar zijn, er littekens ontstaan die lastiger zijn om weg te werken met fillers. U kunt in gesprek gaan met onze artsen om de mogelijkheden te bespreken en een passen advies te krijgen.

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…