Wat is een SensiLift

De SensiLift is geen cosmetische procedure; het gaat er niet om hoe u eruitziet, maar om hoe u zich voelt. Het is een pijnloze, niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling die in een artsenpraktijk wordt uitgevoerd. Het doel van de SensiLift is om de hoeveelheid plezierige wrijving en sensatie tijdens het vrijen te verhogen.

Met leeftijd beginnen collageenvezels binnen de vagina de elasticiteit te verliezen. Bij Medica Estetica verbetert de SensiLift (non-chirurgische vaginale verstevigingsbehandeling) de gezondheid en vitaliteit van vaginaal weefsel met behulp van hoge intensiteit gerichte echografie (HIFU), die zeer effectief is bij het herbouwen van het weefsel door middel van collegeen en het aantrekken van elastine. Het HIFU (high intensed focused ultrasound) systeem geeft geringe hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de schede af. De SensiLift bestaat uit een behandeling op de Dermale laag en de SMAS-laag (fibromusculaire laag). Door de behandeling op beide lagen bereikt SensiLift optimaal resultaat.

N

Ben ik geschikt?

Heeft er een verandering plaatsgevonden in hoe ‘nauwsluitend’ u zich voelt tijdens het vrijen? Of met betrekking tot de fysieke sensatie die u ervaart tijdens de penetratie door uw partner? Heeft dit invloed op uw mate van seksuele bevrediging? Als het gevoel van ‘losheid’ of laxiteit van invloed is op uw seksleven dan kan de SensiLift u misschien helpen.

P

De behandeling

De behandeling van SensiLift is vergelijkbaar met een vaginale echo die u wellicht tijdens u zwangerschap heeft gehad. De vagina word op verschillende dieptes behandeld. Vaginaal weefsel reageert op de HIFU door de natuurlijke cellulaire processen te activeren waardoor er nieuwe, gezonde, veerkrachtige collageen en elastine in het weefsel aangemaakt wordt. SensiLift vermogen om meerdere lagen van de vagina te behandelen stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van het lichaam dat leidt tot nieuw en sterker collageen, terwijl de veiligheid en het comfort van de patiënt behouden blijft.

Wat kunt u verwachten ?

Met slechts één tot drie behandelingen (met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling) wordt het regeneratieve proces opgestart, maar het volle resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden, en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duren. Stelt u zich eens voor hoe een korte, veilige, pijnloze behandeling met SensiLift sensationele gevolgen kan hebben voor uw seksuele genot!

Raadpleeg uw arts om te bepalen of de SensiLift iets voor u is. Bij Medica Estetica wordt de behandeling uitgevoerd door een vrouwelijke arts die een speciale training heeft gehad voor het uitvoeren van deze behandeling. Geef bij het maken van een afspraak aan dat het om de SensiLift-behandeling gaat, dan wordt uw consult ingepland bij een vrouwelijke arts.

Met slechts één tot drie behandelingen (met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling) wordt het regeneratieve proces opgestart, maar het volle resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden, en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duren. Stelt u zich eens voor hoe een korte, veilige, pijnloze behandeling met SensiLift sensationele gevolgen kan hebben voor uw seksuele genot!

Doordat de Sensilift een pijnloze behandeling is, is er na deze behandeling geen hersteltijd nodig.

Het resultaat wordt na de behandeling opgebouwd en is ongeveer 30 tot 90 dagen aanwezig.

Veelgestelde vragen

Doet SensiLift pijn?

Nee, de SensiLift doet geen pijn. Sommige patiënten ervaren een lichte bijwerkingen vergelijkbaar met menstruatie klachten.

Kan ik na de SensiLift direct vrijen?

Doordat de SensiLift behandeling geen hersteltijd vereist kun u na de behandeling gewoon vrijen.

Kunnen er bijwerkingen zijn na de SensiLift?

De SensiLift geeft vrijwel geen bijwerkingen.

Kan ik de SensiLift nemen tijdens zwangerschap?

Nee, het wordt afgeraden voor zwangere vrouwen om de SensiLift behandeling te nemen.

Prijzen

SensiLift €500
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

9 + 9 =