• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Bent u geïnteresseerd in lipfillers en wilt u hiervoor een beroep doen op een gerespecteerde kliniek in Den Haag? Dan zit u op de juiste plaats bij Medica Estetica. Voor het opvullen van uw lip(pen) kunt u bij ons terecht in Den Haag, Breda of Rotterdam. Al onze artsen werken uitsluitend met goedgekeurde injectables.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Natuurlijke lipfillers in Den Haag

  Door uw lip of lippen te laten opvullen bij ons in Den Haag, wordt een volle uitstraling van de lippen gecreëerd, en dat steeds op een natuurlijke manier. Ook wordt de contour en het volume van uw lippen met lipfillers in onze kliniek in Den Haag hersteld en krijgt u hierdoor weer een jeugdige uitstraling. De lipfillers die we gebruiken om uw lip of lippen op te vullen, worden op basis van hyaluronzuur gemaakt. Al deze injectables in onze kliniek zijn 100% goedgekeurd door zowel de EU als de FDA. Indien u graag voor het volledige plaatje gaat, kunt u bij ons ook voor kaaklijnfillers voor een man én een vrouw terecht.

  Maak een afspraak bij onze kliniek

  Wilt u graag een afspraak maken voor lipfillers voor het opvullen van uw lip(pen) in Den Haag, Breda of Rotterdam of voor een andere behandeling? Aarzel dan zeker niet om onze cosmetische kliniek te benaderen. Wij bezorgen u graag meer informatie of boeken een afspraak. U benadert ons door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, een e-mail te sturen naar info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.