Wat is PRP?

Het gebruik van lichaamseigen bloedplasma en bloedplaatjes wordt al tientallen jaren toegepast in de orthopedie (peesletsel) en voor wondgenezing. Binnen cosmetische geneeskunde word PRP als enkele jaren toegepast tegen huidveroudering en haaruitval. 

De PRP huidbehandeling word ook wel de Vampire Facelift genoemd. 

N

Ben ik geschikt?

Door gebruik te maken van lichaamseigen materiaal, is deze methode zeer veilig. PRP behandeling voor de huid gaat het huidverouderingsproces tegen. Het zorgt voor een betere doorbloeding en stimulatie van collegeen.
De behandeling is dan ook voor zowel vrouwen als mannen geschikt die tekenen van huidveroudering vertonen.

 

P

De behandeling?

Bij deze techniek wordt bloed van de cliënt afgenomen. Door een gepatenteerd procedé wordt plasma, met een grote hoeveelheid aan bloedplaatjes en groeifactoren, met herstellende eigenschappen verkregen. De concentratie van werkzame stoffen is 10 keer hoger dan normaal. Deze worden in de huid geïnjecteerd.

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

Direct na injectie versnellen deze bloedplaatjes het natuurlijke herstelproces door:

  • Afgifte van groeifactoren.
  • Verbetering van de doorbloeding.
  • Reparatie van beschadigde huidcellen.

Voor optimale resultaten adviseren wij u 3 behandelingen in een periode van drie maanden te voltooien. Vervolgens adviseren wij u minimaal twee keer per jaar deze behandeling te laten doen.

In het intakegesprek zal de arts met u bespreken of u geschikt bent voor een PRP behandeling. 

Een PRP behandeling duurt niet langer dan 30 minuten.

Het resultaat van PRP voor de huid zal gedurende de eerste maanden na de behandeling zichtbaar worden. 

Veelgestelde vragen

Doet een PRP behandeling pijn?

Na injectie kan de PRP behandeling lokale pijn geven. De pijn is gelukkig maar tijdelijk en zal geleidelijk verminderen.

Hoe lang is de herstel periode van PRP?
Kan PRP voor zowel vrouwen als mannen gebruikt worden?

Ja, de PRP kan voor zowel vrouwen als mannen gebruikt worden.

Is de PRP behandeling veilig?

Ja! de PRP behandeling is volledig veilig doordat u wordt behandeld met uw eigen bloedplasma. Er worden ook geen chemische stoffen in uw lijf geïnjecteerd.

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

4 + 10 =