Wat is een G-Shot?

Ben je een vrouw en heb je moeite om tot een orgasme te komen door penetratie? Bij Medica Estetica hebben wij nu de G-Shot behandeling om je G-spot te vergroten. Met een cosmetische ingreep kan de kans op een orgasme aanzienlijk vergroot worden. Met een G-spot filler wordt de G-spot middels een injectie groter gemaakt en hierdoor wordt de oppervlakte van de G-spot groter. Dit zorgt ervoor dat de G-plek bij het hebben van sex een stuk gevoeliger is en zo kunnen de hoogtepunten intenser worden en gemakkelijker te bereiken. Een ander voordeel is dat de kans op een vaginaal orgasme ook groter word.

 

 

N

Ben ik geschikt?

Het vergroten van de G-spot is mogelijk bij elke vrouw. Afhankelijk van het individu kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Indien u geïntresseerd bent in het laten vergroten van uw G-spot dan kunt u vrijblijvend op een intakegesprek komen in onze cosmetische kliniek waar met een vrouwelijk arts de mogelijkheden kunt bespreken. Alle vragen die u heeft kunnen hier worden doorgenomen. 

P

De behandeling

Na het vrijblijvend consult voor de G-Shot behandeling zal de behandeling worden uitgevoerd in 1 van onze cosmetische klinieken. Voor de G-Shot behandeling bij vrouwen hebben wij een speciale gynaecologische stoel waar de vrouw met haar benen in de beensteunen wordt geplaatst. Vervolgens wordt er met een echo-apparaat een meting gemaakt van de dikte van de wand op de plek van de urovaginale ruimte. De ruimte is de afstand tussen de plasbuis en de vagina van de vrouw. Er wordt een verdovende gel op deze plek aangebracht om te zorgen dat het  slijmvlies op deze plek verdoofd. Dan zal er met een injectienaald op de specifieke plek  een verdovingsmiddel worden ingespoten. Snel daarna wordt de G-spot filler geinjecteerd om de G-Shot te vergroten. Er zal naderhand een een 2e diktemeting worden gedaan om het resultaat te bekijken. Afhankelijk van het succesgraad van de behandeling kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Dit verschilt per vrouw.

Wat kunt u verwachten ?

De ruimte die tussen de voorwand van de vagina en het plasbuisje van de vrouw zit is een gevoelige erogene zone bij de vrouw. Er zit hier contractiel klierweefsel met een hoog gehalte van zenuweinden. Het behandelen van de G-spot met de G-Shot filler een positief effect heeft op het stimuleren en vergemakkelijken van het vrouwelijke orgasme.

Over het algemeen is de G spot behandeling zeer veilig. Voordat de behandeling wordt uitgevoerd door een vrouwelijke arts wordt de persoonlijke en medische situatie goed met de client besproken en doorgenomen.

Na de behandeling heeft de vagina eerst een aantal uur nodig om te herstellen en om ervoor te zorgen dat het prikgaatje netjes afsluit. Het is dus niet aan te raden om direct geslachtsgemeenschap te hebben na de behandeling. Als de vagina hersteld is van de behandeling zal de G spot groter zijn, en  makkelijker te stimuleren zijn tijdens de sex. de kans op een orgasme bij vrouwen wordt hierdoor dus aanzienlijk vergroot. Na een periode van 5 tot 7 weken wordt er een controle afspraak gemaakt om te zien of de behandeling goed is verlopen en of er eventueel een 2e behandeling nodig is.

Na de G-Shot behandeling wordt geadviseerd tot aan 4 uur na de behandeling geen seksuele handelingen te verrichten zodat het prikgaatje netjes sluit.

Het effect van de behandeling verschilt per vrouw. In sommige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig maar als het gewenste resultaat is bereikt dan lijkt het op basis van reeds gedane behandelingen dat het effect blijvend is.

Veelgestelde vragen

Zijn er bijwerkingen?

Over het algemeen is de G-Shot behandeling veilig. Er zijn mogelijke bijwerkingen, zoals pijn bij injectie, infectie en nabloeding.

Is het permanent?

Het middel verdwijnt vanzelf uit uw lichaam, maar het effect hiervan kan blijvend zijn verschillend per vrouw. Voor sommigen is een herbehandeling dus niet nodig.

Wordt de vagina kleiner door de G-Shot?

De G-Shot is een G-spot filler die alleen de G-spot vergroot. De vagina wordt hierdoor niet kleiner of strakker.

Prijzen

G-shot + Desirial filler€550
G-shot + PRP€750
G-shot behandeling 3x€2000
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

5 + 7 =