Wat houdt de behandeling tegen kin lijntjes en puntjes in? 

Niet iedereen heeft van zichzelf een gladde kin. Sommige mensen hebben een te actieve spier on het kin gebied waardoor er oneffenheden ontstaan. Er kunnen putjes of lijntjes zichtbaar zijn waar u wellicht niet tevreden over bent. Deze oneffenheden zijn simpel te behandelen met een botox behandeling die de spier doet ontspannen,

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een behandeling van de kin lijntjes? 

Oneffenheden op de kin, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd, kunnen ervoor zorgen dat u niet tevreden bent over het aanzicht van uw kin. Is er sprake van een kleine oneffenheden op de kin dan raden wij een botox behandeling aan. Na behandeling verdwijnen de putjes en lijntjes op uw kin vrijwel volledig. Als u ook niet tevreden bent over de vorm van uw kin, dan raden wij het aan om te kijken naar een filler behandeling voor de kin voor het gewenste resultaat. 

 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…