Wat houdt de behandeling oorlelcorrectie in? 

Door het ouder worden verslapt de huid en ontstaan er rimpels. Dunne en rimpelige oorlellen kunnen ervoor zorgen dat u er ouder uitziet dan dat u zich van binnen voelt. Met een filler kunnen wij de stevigheid van de oorlel corrigeren, een oorlelcorrectie. Na de behandeling ziet u dus direct resultaat!  

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een oorlelcorrectie met fillers? 

 Dunne en rimpelige oorlellen kunnen ervoor zorgen dat het dragen van zwaardere oorbellen lastiger gaat. Ook kan het de indruk geven dat u ouder bent dan dat u zich daadwerkelijk voelt. Dit is te verhelpen met een oorlelcorrectie. Een oorlelcorrectie is een simpele behandeling met direct resultaat wat ongeveer een jaar zichtbaar blijft. Door middel van kleine prikjes met een filler herstelt onze arts het volume in de oorlel.  

 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen.

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen.

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief.

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…