Wat houdt de behandeling tegen een Gummy Smile in?

Een mooie glimlach is een aantrekkelijke eigenschap. Maar het kan zijn dat u het gevoel heeft dat het tandvlees in uw mond erg opvalt wanneer u lacht. Men noemt dit ook wel de ‘gummy smile’, makkelijk te verhelpen met een simpele botox behandeling. Voor u het weet, lacht u het leven weer tegemoet!

 

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een Gummy Smile behandeling?

Als het tandvlees goed zichtbaar is tijdens het lachen is er sprake van een ‘gummy smile’. Een glimlach straalt toegankelijkheid en vriendelijkheid uit, iets wat voor veel mensen belangrijk is. Lacht u vaak met uw mond dicht omdat u niet tevreden bent over uw lach? Dan kan dit makkelijk verholpen worden met een botox behandeling door een van onze ervaren artsen.

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…