Wat houdt de behandeling tegen afhangende mondhoeken in? 

Afhangende mondhoeken geven een chagrijnige of verdrietige uitstraling zonder dat u zich van binnen zo voelt. De mondhoeken gaan hangen doordat de spiertjes die normaal de mondhoeken naar beneden trekken als het gezicht in ontspannen modus is, nu aangespannen blijven. Dit is te verhelpen met een botox behandeling. Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een behandeling van afhangende mondhoeken? 

Afhangende mondhoeken is een vaak voorkomend probleem waar gemakkelijk iets aan gedaan kan worden. Als er sprake is van een kleine afwijking van de mondhoeken is dit meestal is dit te verhelpen met enkele injecties Botox, soms is een filler een betere optie. Tijdens het consult met een van onze artsen wordt er duidelijk uitgelegd wat voor u en uw wens de meest geschikte mogelijkheid is.  

 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…