De Profhilo behandeling is een nieuwe behandeling tegen huidverslapping en huidveroudering. Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijgt u een jongere uitstraling. De behandeling is vooral populair voor het gezicht, de hals en decolleté,voor ander gebieden op het lichaam is er Profhilo Body.
Profhilo is zeer geschikt voor wie de stap naar Botox of fillers (nog) niet wil maken.

N

Hoe werkt Profhilo ?

Profhilo-behandelingen omvatten injecties met hoog geconcentreerd hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof zorgt voor hydratatie van de huid en zorgt ervoor dat de huid meer elastine en collageen aanmaakt. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam minder van deze stoffen, waardoor onze huid slapper wordt. Door de aanmaak van elastine en collageen te stimuleren is de huid beter in staat zichzelf te herstellen, elastischer en steviger te worden.

P

Na de behandeling

Direct na de behandeling zult u een beter gehydrateerde huid opmerken.
Voor een optimaal eindresultaat adviseren wij de behandeling na circa 4-8 weken te herhalen. Daarna 2-3x per jaar.

Frequently Ask Question

Wat is profhilo?
De Profhilo behandeling is een natuurlijke skinbooster huidverjongende behandeling.
Door kleine injecties hyaluronzuur toe te dienen, stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid steviger en jonger wordt.
Is de behandeling alleen geschikt voor het gezicht?
Nee, de behandeling kan ook op andere behandelgebieden uitgevoerd worden.
De meest populaire gebieden zijn, naast het gezicht, de hals, het decolleté.
Voor bijvoorbeeld bovenarmen, benen en andere gebieden in het lichaam is er Profhilo Body.
Werkt Profhilo als filler behandeling?
Profhilo is geen filler maar een skinbooster, het product vult het gezicht niet maar hydrateert de huid. Profhilo bevat hoog geconcentreerd hyaluronzuur.
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dokter K. Firdausi werkt al jaren in de cosmetische / esthetische branche. In 2013 besloot hij zijn eigen kliniek op te richten en zo heeft Medica Estetica zich gevestigd in Rotterdam. Ondertussen is Medica Estetica uitgegroeid naar 3 locaties. Dokter Firdausi heeft zijn artsendiploma in 2010 aan de Erasmus universiteit in zijn geboortestad Rotterdam behaald. Al tijdens zijn studie geneeskunde ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde.

Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Deze specialisatie is terug te zien in de vele soorten behandelingen die hij nu uitvoert binnen de kliniek.

Boek Afspraak

7 + 14 =