acne-littekens voor en na

Wat houdt de behandeling ‘acne littekens verwijderen’ in?

Wij bieden u een behandeling tegen acne littekens met zichtbaar resultaat en minimale kans op complicaties. Bij deze behandeling wordt de huidstructuur verbeterd en diepe of oppervlakkige littekens worden gecorrigeerd door het gebruik van hyaluronzuur. Deukjes, kuiltjes en andere oneffenheden worden opgevuld met hyaluronzuurg en gelijktijdig gehydrateerd, waardoor de huid elastischer en soepeler wordt. Doordat hyaluronzuur water vast houdt en water voor meer volume kan zorgen, wordt het gewenste resultaat behaald. Creëer een egale huid met hyaluronzuur.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een hyaluronzuur behandeling tegen (acne) littekens?

Een behandeling tegen acné-littekens op basis van hyaluronzuur is goed voor het herstellend van kraters of duikjes in huid en het verminderen van hyperpigmentatie en littekens met weefseltoename. De filler vult de huid van binnenuit op zodat deze na de behandeling weer ongeveer hetzelfde volume heeft als de huid er om heen. Waardoor de acné-littekens na de behandeling minder zicht baar zijn. Bij littekens met donkere of rode vlekken (hyperpigmentatie) en littekens met weefseltoename is het resultaat iets wat minder. In tegenstelling tot littekens met weefselverlies, deze zijn in de meeste gevallen uitstekend te behandelen met hyaluronzuur.

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…