Wilt u graag een liplift met botox laten uitvoeren in een gerespecteerde kliniek in Nederland? Maak dan een afspraak bij Medica Estetica in Breda, Rotterdam of Den Haag. Een liplift met botox in onze kliniek in Nederland, verkort de afstand tussen neus en bovenlip voor een jeudigere en sensuelere uitstraling. De tanden worden meer blootgesteld bij het glimlachen en de bovenlip wordt subtiel naar buiten gerold zodat het rode gedeelte van de bovenlip beter zichtbaar is en de lip voller oogt.

N

Ben ik geschikt voor een liplift in Nederland?

De liplift met botox, die we aanbieden in Nederland, is voor zowel vrouwen als mannen met verouderde eigenschappen van de lippen. Naarmate we ouder worden verslapt de regio rondom de mond. Als u een jeugdigere en sensuelere uitstraling wilt, dan is de liplift wat voor u.

P

De behandeling

De Liquid Facelift is de eerste facelift met fillers die bij lichte tot matige verslapping van de huid een uitstekend alternatief is voor een operatieve facelift. Met fillers op basis van hyaluronzuur wordt uw gezicht in onze cosmetische kliniek in Nederland als het ware compleet opgefrist. U ziet dankzij een liplift met botox in onze kliniek in Nederland, een grote verbetering van uw huid: deze wordt strakker, stralender en lijkt vele jaren jonger.

Wat kunt u verwachten?

Deze vorm van plastische chirurgie aan het gezicht in onze kliniek in Nederland, namelijk de liplift met botox, is permanent. Na de liplift kunt u verwachten een mooiere glimlach te hebben, omdat de zichtbaarheid van uw tanden wordt vergroot. Ook heeft u voller en jeugdiger ogende lippen doordat de bovenlip wat naar buiten wordt gerold en het oppervlakte van de neus tot de lip wordt verkleind.

Voor de behandeling wordt in gesprek met de arts bepaald of u de Liplift onder plaatselijke verdovin of algehele narcose neemt. 

Na een liquid facelift behandeling is er in de eerste dagen kans op zwelling en blauwe plekjes. De zwelling duurt enkele dagen en een blauwe plek mag u direct camoufleren.
Het resultaat is direct zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is er twee weken na de behandeling en u heeft gemiddeld 12 maanden plezier van deze behandeling.

Stel uw vragen aan onze artsen

Bent u geïnteresseerd in een liplift met botox in onze kliniek in Nederland? Of bent u benieuwd naar de kosten van een liplift? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Veelgestelde vragen

Is er na de LipLift een zichtbaar litteken?

Er zal een klein rood lijntje te zien zijn na de behandeling. Deze is bijna niet zichtbaar. Na 12 maanden is het litteken in zijn volledigheid niet meer zichtbaar.

Kan ik roken voor en na de behandeling?

Doordat roken een slecht effect heeft op het helen van de wond, wordt geadviseerd om 3 weken vóór de behandeling en 3 weken na de behandeling niet te roken.

Kunnen er bijwerkingen zijn door de LipLift behandeling?

Het is mogelijk dat er een lichte zwelling ontstaat. Deze is normaliter na 2 tot 3 weken verdwenen.

Pricing

Curabitur eu nibh nec $85
Curabitur eu nibh nec $85
Curabitur eu nibh nec $85
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

8 + 8 =