Wat houdt de behandeling neuscorrectie met fillers in? 

Bent u niet tevreden over het aanzicht van uw neus? Zit er bijvoorbeeld een knobbeltje of deukje waar u zich aan stoort? Dan is een behandeling van de neus met fillers een passende oplossing voor u. Bij deze behandeling (zonder operatie) kunt u vrijwel direct weer door met het normale leven. Dus geen wekenlang herstel. Dit komt omdat bij de behandeling gebruikt wordt gemaakt van een filler met hyaluronzuur. In sommige gevallen ontstaan er een paar kleine blauwe plekjes die snel weer verdwijnen maar u heeft zelfs geen pleister nodig na behandeling.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling van de neus? 

 Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar en blijft ongeveer een jaar. Met een filler op basis van hyaluronzuur kunnen wij kleine deukjes, knobbels en andere oneffenheden gemakkelijk aanpakken. Na behandeling kunt u vrijwel meteen verder met de normale gang van zaken!  

De oren en de neus zijn onderdelen van het lichaam die ons hele leven blijven doorgroeien. Hierdoor kan het zijn dat de punt van uw neus zich als het ware verlengt en uiteindelijk naar beneden zakt. Door een klein beetje filler in het puntje van uw neus, trekt deze als het ware weer om hoog en oogt uw neus stukken kleiner na behandeling. 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen.

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen.

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief.

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…