Wat is een onderooglidcorrectie?

Een onderooglidcorrectie is de correctie van wallen (uitpuilend vet en verslapte huid onder de ogen). Een onderooglidcorrectie is een kleine chirurgische ingreep waarbij onder lokale verdoving dit probleem word verholpen. 

N

Ben ik geschikt?

Naarmate we ouder worden wordt de huid rondom de ogen minder elastisch. Wallen kan iedereen krijgen, maar voor sommige worden de wallen veroorzaakt door vochtophoping of verzakking van het vet rondom de ogen. Een onderooglidcorrectie kan een blijvende oplossing tegen wallen zijn.

P

De behandeling?

Voordat u de behandeling ondergaat wordt de huid onder de ogen schoongemaakt. Vervolgens zal de arts lijntjes tekenen op de plekken waar de huid verwijderd zal worden. Een onderooglidcorrectie vindt plaats onder lokale verdoving, hierdoor voelt u vrijwel niets van de behandeling. De snijlijnen zitten in de onderste wimperrand hierdoor worden de littekens zoveel mogelijk beperkt. Overtollig vet en huid wordt weggesneden en de huid wordt dicht gehecht aan de wimper rand.

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

Na de behandeling mag u 24 uur niet rijden, daarnaast wordt het dragen van make up afgeraden totdat de hechtingen zijn verwijderd. De hechtingen van een onderooglidcorrectie worden 1 week na de behandeling op de kliniek verwijderd. Het is mogelijk dat er eventueel bijwerkingen optreden zoals roodheid en zwelling onder de ogen. Deze trekken binnen enkele dagen tot maximaal enkele weken weg.

Medica Estetica bespreekt tijdens het consult met u hoe de behandeling zal verlopen. Hier krijgt u natuurlijk ook de gelegenheid uw vragen te stellen. Ook krijgt u tijdens dit gesprek te horen met welke medicijnen u moet stoppen voor de ingreep.

Een ooglidcorrectie duurt tussen de 60 tot 75 minuten.

Het resultaat van een bovenooglidcorrectie is langdurig zichtbaar. U heeft geen last meer van hangende oogleden en uw blik straalt daarom jeugdigheid uit. Het beste resultaat is zichtbaar na 9 maanden. 

Veelgestelde vragen

Doet de onderooglidcorrectie pijn?

de onderooglidcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving gedaan en doet geen pijn.

Zullen er na de onderooglidcorrectie zichtbare littekens zijn?

Nee, doordat de snede in de natuurlijke plooi van uw ooglid wordt gemaakt zal het litteken niet zichtbaar zijn.

Wanneer kan ik werken na een onderooglidcorrectie?
Mag ik lenzen dragen bij een onderooglidcorrectie?

Prijzen

De onderooglidcorrectie gaat vanaf €1450,-

Book an Appointment

6 + 11 =