Lipfillers voor en na
Wat houdt de behandeling lippen opvullen in? 

De perfecte lippen iets wat voor veel mensen jaloersmakend is. Het opvullen van de lippen kan op een natuurlijke en subtiele manier met behoud van de natuurlijke uitstraling. Mooie gevormde lippen geven een jeugdige en vooral sensuele uitstraling.  Met deze behandeling van de lippen met fillers op basis van hyaluronzuur geven wij u lippen om te kussen!

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom lippen opvullen met een filler? 

 Hoe uw lippen eruitzien is genetisch bepaald. Maar als u niet tevreden bent over de dikte van uw lippen, kunnen we met behulp van fillers de natuurlijke vorm van uw lippen iets dikker maken. Omdat iedere mond anders is, krijgt u advies dat het beste bij uw wens past. Heeft u van nature volle lippen maar is het volume met de jaren mee verminderd? Dan kunt u door middel van deze behandeling uw jeugdige en volle lippen weer terugkrijgen. Fillers op basis van hyaluronzuur is een veilige optie voor het verkrijgen van natuurlijke vollere lippen. 

  • Natuurlijke vollere lippen 
  • Herstel van contour en volume 
  • Jeugdige uitstaling 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…