• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Een bovenooglidcorrectie laat u veilig en efficiënt uitvoeren in een van onze klinieken. Medica Estetica heeft vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Breda. Bij een bovenooglidcorrectie wordt het overschot aan huid boven uw oog, verwijderd. Op die manier krijgt u weer een jonge en frisse look!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Laat een bovenooglidcorrectie uitvoeren in een van onze klinieken

  Tijdens het ouder worden, verliest de huid boven uw ogen haar elasticiteit, met hangende huid en hoofdpijnen al gevolg. Door een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren in een van onze klinieken, is dat probleem weer verleden tijd. Tijdens de behandeling in dé beste cosmetische kliniek van Nederland wordt het overtollige huid verwijderd onder plaatselijke verdoving. Na deze vorm van plastische chirurgie aan het gezicht, wordt het dragen van make-up afgeraden en mag u 24 uur lang niet met de auto rijden.

  Neem contact met ons op bij interesse

  Bent u geïnteresseerd in een behandeling in een van onze klinieken en bent u benieuwd naar de kosten van de bovenooglidcorrectie? Neem dan contact met ons voor meer informatie of een afspraak. Dat doet u door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar  info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.