• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Wilt u al langer kaalijnfillers laten plaatsen in een betrouwbare kliniek in Rotterdam? Dan zit u op de juiste plek bij Medica Estetica. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, in Breda, Rotterdam en Den Haag, en verwelkomen u graag voor kaaklijnfillers op maat van uw gezicht. Lees hieronder meer over de procedure bij kaaklijnfillers.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Uniek kaaklijnfillers in Rotterdam

  Wij weten dat elk gezicht en iedereen uniek is, daarom bieden wij ook steeds behandelingen op maat in onze cosmetische kliniek. Wij willen dat u dankzij onze gekeurde injectables in onze kliniek, weer stralend en herboren de deur uitgaat. Kaaklijnfillers in onze kliniek in Rotterdam zorgen er niet alleen voor dat de verslapte huid wordt aangepakt, maar doordat onze artsen uw contouren ‘shapen’ zal u een verbetering zien in de vorm van uw kaaklijn. Op die manier krijgt u weer een jeugdige uitstraling, waar iedereen gegarandeerd jaloers op zal zijn!

  Boek uw sessie met injectables

  Wij bieden kaaklijnfillers voor vrouwen én mannen aan, iedereen is dus welkom in onze kliniek in Rotterdam, Den Haag of Breda. U benadert ons voor een afspraak via het nummer 010 226 09 83, via het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij bezorgen u graag meer informatie over de behandeling en prijs van kaaklijnfillers!