• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Bent u geïnteresseerd in lipfillers en bent u op zoek naar betrouwbare en gerespecteerde klinieken in Nederland, om deze behandeling te laten uitvoeren? Dan heeft u het groot lot gewonnen bij Medica Estetica! Wij hebben vestigingen in Rotterdam, Breda en Den Haag waar u steeds welkom bent voor verschillende behandelingen. Lees verder en ontdek meer over lipfillers in een van onze klinieken in Nederland!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Lipfillers in een van onze klinieken in Nederland

  In een onze klinieken in Nederland voeren wij behandelingen met de beste lipfillers uit. Al onze injectables zijn namelijk goedgekeurd door de FDA én de EU en zijn bijgevolg veilig en betrouwbaar. Bij de behandeling met lipfillers in onze klinieken in Nederland, maken we gebruik van fillers op basis van hyarluronzuur. Dat is een stof dat van nature in uw huid teruggevonden kan worden. Door de lipfillers krijgen uw lippen een prachtige sensuele en jeugdige vorm, waardoor u weer een frisse look krijgt mét een natuurlijke uitstraling. Vlak na de behandeling kan de huid en de plaats er om heen rood zien, maar deze roodheid verdwijnt binnen een dag. Door het hyaluronzuur, dat al voorkomt in uw lichaam, is de kans op een allergische reactie  verwaarloosbaar. Vertrouw dus op Medica Estetica, dé beste cosmetische kliniek in Nederland, voor het aanbrengen van uw lipfillers.

  Lees meer over lipfillers

  Zit u nog met vragen over onze behandelingen met lipfillers in een van onze klinieken in Nederland? Aarzel dan zeker niet om langs te komen, of om ons te benaderen. Dat doet u door te bellen naar  010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar info@medicaestetica.nl of door ons online contactformulier in te vullen.