• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Bent u benieuwd naar de kosten van lipfillers? De medewerkers van Medica Estetica, met vestigingen in Breda, Rotterdam en Den Haag, beantwoordt graag al de vragen rond lipfillers, waarmee u zit. Lees verder en ontdek of u geschikt bent voor lipfillers, hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat de kosten ervan zijn.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Wat zijn de kosten van lipfillers?

  Lipfillers zijn perfect voor mensen die meer contour en volume in hun lippen willen brengen, om er een jeugdige look door te krijgen. Tijdens de behandeling worden er kleine hoeveelheden hyaluronzuur of Radiesse in uw lippen gespoten, die meteen hun resultaat laten zien. De kosten van dergelijke lipfillers zijn uiteenlopend. Voor de meest voorkomende fillerbehandelingen, zoals lipcontouring en lipfiller, betaalt u, afhankelijk van de hoeveelheid, maximaal 450 euro. Bent u niet zeker welke techniek, zoals de Russische techniek, of behandeling het best bij u past? Knoop dan zeker een gesprek aan met de ervaren medewerkers van onze cosmetische kliniek in Nederland!

  Neem contact met ons op

  Wenst u meer informatie over de kosten van lipfillers of een andere injectible in onze kliniek? Of wenst u meteen een afspraak te maken voor dé beste lipfillers? Neem dan contact met ons op via het nummer 010 226 09 83, via het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.