• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • De Russische techniek is een nieuwe techniek voor een lipfiller. Hier worden de lippen opgevuld door middel van micro-injecties. Zo krijgt u een mooie volle lippen, met een natuurlijke uitstraling. Medica Estetica heeft vestigingen in Rotterdam, Breda en Den Haag, waar u deze specifieke techniek kunt laten uitvoeren.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Wij hanteren de Russische techniek bij een lipfiller

  U kunt bij ons terecht voor een lipfiller in Breda, Rotterdam of Den Haag, waar wij onder meer de Russische techniek toepassen. Hierbij wordt door middel van micro-injecties hyalonzuur in de lippen ingespoten, waarna uw lippen een volle, maar natuurlijke uitstraling krijgen. De artsen van onze kliniek maken gebruik van injectables die 100% goedgekeurd werden door de FDA én de EU. Voor wij met de behandeling beginnen, bekijken we uw verwachtingen en stellen we een advies volledig op uw maat op. Wij geloven er namelijk in dat ieder mens uniek is en zo ook behandeld moet worden.

  Ontdek onze techniek

  Wilt u meer te weten te komen over de Russische techniek of wenst u een afspraak te maken voor een lipfiller? Dat doet u best bij dé beste cosmetische kliniek van Nederland. Bel naar het nummer 010 226 09 83, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of vul ons online contactformulier in.