• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Medical Estetica, met vestigingen in Den Haag, Breda en Rotterdam, kan met trots zeggen dat ze dé u met beste lipfillers voorzien. Wij vullen de lippen op, op een natuurlijke en subtiele manier, zodat u nog steeds uw natuurlijke uitstraling behoudt. Na de behandeling heeft u natuurlijke vollere lippen, zijn uw contour en volume hersteld en heeft u weer een jeugdige uitstraling!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Kies voor de beste lipfillers in onze kliniek

  lipfillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de lippen voor het beste herstel en verjonging. Met deze fillers wordt het vochtgehalte van uw lippen hersteld, waardoor u meer volume en contour zult krijgen in uw lippen. Wij bieden, als beste cosmetische kliniek uit Nederland, al jaren professionele en betrouwbare lipfillers aan. Bent u benieuwd naar de kosten van de lipfillers? Kom dan gerust eens langs voor meer informatie over lipfillers in Rotterdam, Breda of Den Haag!

  Kom langs in onze kliniek

  Bent u geïnteresseerd in lipfillers  of een andere injectible in de beste kliniek in Nederland? Kom dan zeker een keer langs voor meer informatie of neem contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij verwelkomen u graag!