• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Bent u geïnteresseerd in kaaklijnfillers maar wilt u eerst meer weten over de prijs? Kom dan eens langs bij Medica Estetica. U vindt ons in Rotterdam, Den Haag en Breda. Onze ervaren artsen vertellen u graag meer over de kosten die u kunt verwachten wanneer u een behandeling met kaaklijnfillers laat uitvoeren in een van onze vestigingen.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Ontdek wat kaaklijnfillers zijn en wat de prijs ervan is

  Bij kaaklijnfillers wordt hyaluronzuur of Raddiesse ingebracht in uw kaaklijn. Dat is een veilige stof die ook van nature in uw huid optreedt. Alle injectables in onze kliniek zijn overigens goedgekeurd door zowel de EU als de FDA. De prijs van kaaklijnfillers hangt af van hoeveel milliliter Radiesse of hyaluronzuur u laat inspuiten. Zo bedragen de kosten voor kaaklijnfillers met 1 mililiter hyaluronzuur 300 euro. Hoe meer kaaklijnfillers u laat inbrengen, hoe hoger deze prijs zal zijn. Tijdens een eerste consult met een arts in onze cosmetische kliniek, bekijken wij uiteraard welke hoeveelheid nodig is, welk product er gebruikt zal worden en wat de kosten van de kaaklijnfillers zullen bedragen. Op die manier komt u nooit voor een verrassing te staan!

  Ontdek wat de kosten voor een fillerbehandeling zijn

  Benader ons gerust indien u nog vragen heeft omtrent de prijs van kaaklijnfillers of andere behandelingen, zoals de kosten van lipfillers. U neemt snel en eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons online contactformulier in te vullen.