• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Wij plaatsen fillers in de kaaklijn van elke vrouw, jong en oud. De artsen van Medica Estetica bespreken tijdens een intakegesprek eerst wat de mogelijkheden zijn, op basis van uw wensen en noden. Vervolgens bekijken ze welke fillers in de kaaklijn perfect zijn voor u als vrouw. Wij weten immers dat iedereen uniek is, en willen steeds service op maat aanbieden.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Fillers in de kaaklijn volledig op maat van de vrouw

  Wilt u er als vrouw weer stralend en fris voor de dag komen en wilt u daarom fillers in uw kaaklijn laten toepassen? Aarzel zeker niet en kom eens praten met een van onze artsen. Door de fillers in de kaaklijn krijgt u op een natuurlijke manier weer een jong uiterlijk, waar iedereen gegarandeerd jaloers op zal zijn. De behandeling van de fillers van de kaaklijn bij een vrouw gebeurt met hyaluronzuur of Radiesse die zorgen voor het verdwijnen van rimpels en het creëren van volume. De roodheid die optreedt na de behandeling, verdwijnt binnen een dag. Wij maken in onze cosmetische kliniek steeds gebruik van uiterst veilige en gekeurde producten.

  Benader ons voor meer informatie

  Wilt u meer te weten komen over de injectables in onze kliniek, zoals de fillers in de kaaklijn bij een vrouw? Schroom dan zeker niet om ons te benaderen. U neemt eenvoudig en snel contact me tons op door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.