• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Wilt u graag lipfillers laten toepassen en zoekt u daarvoor een gerespecteerde kliniek in Rotterdam? Dan kunt u het beste langs Medica Estetica gaan. Wij hebben overigens niet alleen een vestiging in Rotterdam, u kunt voor het opvullen van uw lip(pen) ook terecht in onze klinieken in Breda en Den Haag.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Lipfillers op maat in onze kliniek in Rotterdam

  Alle injectables uit onze kliniek zijn uiterst veilig en goedgekeurd door zowel de EU als de FDA. Zo bent u er steeds zeker van dat de behandeling met lipfillers in onze kliniek in Rotterdam steeds op een efficiënte en juiste manier verloopt. Bij de behandeling in Rotterdam spuiten we onder plaatselijke verdoving hyaluronzuur of Radiesse in, om de lip of lippen op een natuurlijke manier te gaan opvullen. Hyalorunzuur komt ook voor in onze huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Met deze behandeling in onze cosmetische kliniek worden oneffenheden weggewerkt en wordt de contour en het volume van uw lippen hersteld.

  Benader ons voor een afspraak voor lipfillers

  U kunt eenvoudig een afspraak maken voor het opvullen van uw lip of lippen met lipfillers in onze kliniek in Rotterdam. Ook voor andere fillerbehandelingen, zoals in de kaaklijn, of andere plastische chirurgie bent u van harte welkom in een van onze klinieken. U benadert ons door ons te bellen op het nummer 010 226 09 83, een e-mail te sturen naar info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen. We nodigen u graag in onze kliniek in Rotterdam uit om het opvullen van uw lip of lippen te bespreken.