• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Wilt u graag lipfillers laten plaatsen en bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek in regio Breda? Dan komt u best langs bij Medica Estetica. Wij hebben vestigingen in Breda, Rotterdam en Den Haag en stellen graag onze deuren open voor een behandeling met lipfillers. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Lipfillers in onze kliniek in Breda

  Lipfillers zorgen voor een subtiele en natuurlijke uitstraling van de lippen en zetten ze in de kijker. Tijdens de behandeling met lipfillers in onze kliniek in Breda, maken wij gebruik van hyaluronzuur of Radiesse. Alle injectables in onze kliniek zijn 100% goedgekeurd door zowel de EU als de FDA. Zo bent u er zeker van dat deze behandeling in dé beste cosmetische kliniek van Nederland steeds op een veilige manier verloopt. Bovendien garanderen wij steeds een mooie prijs voor de lipfillers.

  Maak een afspraak voor lipfillers

  Bent u geïnteresseerd in de lipfillers die we aanbieden in Breda? Neem dan snel contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar info@medicaestetica.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent fillerbehandelingen.