• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • U kunt een behandeling met een lipolaser boeken in onze kliniek in Den Haag. Medica Estetica heeft vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Breda. Bij een lipolaser wordt overtollig vet weggesmolten waardoor u weer een strakke huid krijgt. Zo heeft u weer op een natuurlijke manier een frisse en jonge look!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Lipolaser in onze kliniek in Den Haag

  Tijdens het consult voor de behandeling met een lipolaser in Den Haag worden uw wensen besproken en wordt uw huid geanalyseerd door de arts. Op basis hiervan worden vervolgens de mogelijkheden besproken. Tijdens de behandeling met een lipolaser in Rotterdam, Breda of Den Haag wordt u plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt het gebied dat u wilt laten behandelen, onder handen genomen. Een bepaalde canule wordt onder de huid parallel heen en weer bewogen, waardoor aan de hand van gecontroleerde warmte, het overtollige vet wordt weggehaald. Deze vorm van plastische chirurgie is een uiterst veilige manier. Alle artsen van onze cosmetische kliniek zijn hoogopgeleid en bekwaam in het veld!

  Vraag naar informatie over de lipolaser

  Wij gebruiken de lipolaser voor de onderkin, bovenarmen, onderarmen, wangen, de kaaklijn en tal van andere lichaamsdelen. Wenst u meer informatie over onze behandelingen met een lipolaser in Den Haag of onze andere vestigingen? Neem dan contact met ons op via het nummer 010 226 09 83, het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.