• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • U kunt eenvoudig een afspraak maken voor een lipolaser in onze kliniek in Rotterdam. Medica Estetica is al jaren gespecialiseerd in alles wat met cosmetische ingrepen te maken heeft. Bij een lipolaser wordt overtollig vet weggehaald, waardoor u weer een strakke huid en een jeugdige uitstraling krijgt.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Een behandeling met lipolaser in Rotterdam

  U kunt voor een lipolaser niet alleen terecht bij onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Wij hebben ook vestigingen voor een lipolaser in Den Haag en Breda. Dit soort plastische chirurgie aan het gezicht duurt ongeveer een uur en gebeurt onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling is het belangrijk om het gebied dat onder handen is genomen, zo goed mogelijk te verbinden en te verzorgen. Na een periode van drie maanden komt u vervolgens op een controle, om te bekijken of de procedure nog naar wens verloopt.

  Kom langs in onze kliniek in Rotterdam

  Wenst u graag een afspraak te maken voor een lipolaser in Rotterdam? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij verwelkomen u graag!