• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Bent u geïnteresseerd in een behandeling met lipolaser voor de onderkin? Laat u dan goed informeren door Medica Estetica. U vindt ons terug in Rotterdam, Breda en Den Haag. Bij een lipolaser wordt overtollige huid weggesmolten en wordt de huis verstrakt. Zo krijgt u weer een jonge en sprankelende uitstraling!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Lipolaser in onze kliniek in Den Haag

  Tijdens het consult voor de behandeling met een lipolaser in Den Haag worden uw wensen besproken en wordt uw huid geanalyseerd door de arts. Op basis hiervan worden vervolgens de mogelijkheden besproken. Tijdens de behandeling met een lipolaser in Rotterdam, Breda of Den Haag wordt u plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt het gebied dat u wilt laten behandelen, onder handen genomen. Een bepaalde canule wordt onder de huid parallel heen en weer bewogen, waardoor aan de hand van gecontroleerde warmte, het overtollige vet wordt weggehaald. Deze vorm van plastische chirurgie is een uiterst veilige manier. Alle artsen van onze cosmetische kliniek zijn hoogopgeleid en bekwaam in het veld!

  Maak een afspraak voor de behandeling voor uw onderkin

  Wilt u graag een afspraak maken voor plastische chirurgie aan het gezicht, zoals een behandeling van de onderkin met een lipolaser? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u telefonisch via het nummer 010 226 09 83, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of vul ons contactformulier in.