• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Door fillers in de kaaklijn te laten plaatsen, straalt u weer als man. De artsen van Medica Estetica werken uitsluitend met goedgekeurde fillers, waardoor u zeker bent van een veilige behandeling. Door als man fillers in de kaalijn te laten inbrengen, krijgt u weer een jong uiterlijk, en dat op een natuurlijke manier.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Fillers in de kaaklijn laten plaatsen als man

  Met de fillers in een kaaklijn, kunnen uw rimpels doeltreffend aangepakt worden. Ook oneffenheden worden aangepakt en door de behandeling krijgt uw gezicht weer het volume dat u wenst. Of u nu een man of een vrouw bent, fillers in de kaalijn zijn altijd een goed idee. Tijdens de behandeling worden kleine hoeveelheden hyalorunzuur ingebracht, waardoor rimpels zullen verzachten of verdwijnen. Eventuele roodheid die na de injectables van onze kliniek kan optreden, trekken binnen een dag al weg.

  Wees welkom in een van onze vestigingen

  Aarzel zeker niet om ons te benaderenbij vragen omtrent fillers in de kaaklijn voor een man. Wij bezorgen u graag meer informatie omtrent al onze behandelingen. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijs van kaaklijnfillers? Bel onze cosmetische kliniek dan op het nummer 010 226 09 83, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of vul ons contactformulier in.